Post-it,Neseskylling og swineflu :)

Ble vekkt i dag av at mobilen ringte. Hva er greia med at alle skal ringe meg 24/7 når jeg har mistet stemmen? Idag til min overraskelse kom det faktisk ut noe som lignet på ett ord. stemmen forsvant deretter like raskt som den hadde kommet og jeg var tilbake til en lav viskeaktig lyd. jeg fikk tips om å koke ingefær og lage te av det med honning. jeg kokte opp en kasserolle. etter en halv kopp med dette brygget fikk jeg nok. det var ikke akkurat kakao-smak for å si det slik. jeg måtte seff innom mormor for å gi henne en update siden jeg ikke hadde tatt mobilen når hun ringte siden jeg var ute. jeg tok med meg post-it og penn. jeg tror jeg aldri har snakket så lite som dette i hele mitt liv. jeg kommer nok til å få munn diarè når stemmen kommer tilbake. samtalen fløt via post-it,mormors brillefine lesing og svar. dro innom mamma over gata for å hente noe klær. jag har skammelig mye klær. kunne nok startet bruktbutikk over ett stort areal. hentet 1 par hvite høyhælte sko fra milano som jeg aldri har brukt,noen kjoler,en finjakke og noen støveletter med reimer. mine forje støveletter gav opp natt til lørdag sist helg. Rip. Mamma holdt på å le seg i hjel av mine post-it-lapper. "vi har jo aldri hatt det så artig som etter du møsta stæmmen!" mamma lurte også med meg en neseskyll-kanne og noen fæle urtedrops. vell hjemme skulle jeg prøve dette unikumet av en kanne. hadde prøvd den før på videregående husket jeg. en ts salt og en full kanne lunket vann senere var det på tide. OMFG. ubehagelig!! jeg kjennte det svidde i bihulene,trykk i ene øret og tårene rant. NO MORE tenkte jeg,lente meg mot veggen og sank ned mot gulvet. det derr kan umulig være sunt. etter noen sekunder med oppmoting var det side to. etter mye fram og tilbake var kannen nesten tom og jeg la inn årene.. må si jeg ikke akkurat,på noen måte,føler meg bedre. (ja,det er lov å velte seg selv i selvmedlidenhet når man er syk) lurer på om det er swineflu.. jeg tror ikke det. jeg føler meg svak,men jeg ser for meg at swineflu er værre. jeg er på alle måter vant til å være svekket pga ME,så dette er som det,bare inkludert stemmetap. no deal at all. håper jeg blir bra snart. er irriterende å ikke kunne gå på jobb eller være i noen form for aktivitet. men ...flu på engelsk...,betyr ikke det forkjølelse? swineflu = svineforkjølelse!! jess. det er det jeg har. ikke influensa,men forkjølelse. jess. thats it.
Anyhow. Juleavisen kom ut i går kveld. (du vet de bildene vi tok her om dagen)  Jeg var på forsiden. like flaut som alltid synes jeg. heldigvis vises det ikke så godt at det er meg. to bilder til inni. de var vell greie nok. får se om jeg får kloa i disse bildene slik at både dere og modellbyrået får se dem. Planen for dagen er å gommle godis,klø halsen innvendig med spisse potetgullkanter og se tv-serier. chille med andre ord.  håper jeg blir bra til i morgen. *krysse fingrer*

Lots of love, Liller :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits