Irritering og Evakuering *rime*

åååh sorgen! man kan virkelig ikke stole på teknologien. jeg tror jeg må slutte å skrive Sms via internett. (sender fra telenor,but still) det viser seg at noen av mine...ok,èn av mine, "på-død-og-liv"-meldinger ikke har blitt sendt. ååååh så ufattelig irriterende. vell. ingenting å gjøre med det NÅ. er "litt" for sent. DAMN.  vell.. du forstod sikkert fint lite av det der,men det er ikke så viktig. en liten dråpe i havet :D "legg det på skuldra og blås det bort" som en veninne av meg bruker å råde meg. vell. jeg blåser for harde livet,men det er fortsatt irriterende!
I og med at jeg ikke kan jobbe nå som stemmeprakten min har takket for seg tenkte jeg at jeg skulle slå to fluer i ett smekk å evakuere til Senja i noen dager. Har jo ikke vært der siden i sommer. (og det var _gøy_) det ligger nok noen bilder i arkivet ett sted. Fant ut for noen timer siden at jeg skulle dra da spm kom opp via tlf. Drar i morgen tidlig i 9-tiden til Nordens Paris. deretter blir det litt vindushopping,innom min fav tegneseriebutikk der,kansje møte noen kjenninger osv før jeg tar hurtigbåten over fjorden til senja. blir hentet der og så kjører vi hjem. er med blanede følelser jeg hopper over helgas fristelser på hjemmeplassen,men. det er garantert for det beste. Det er en mening med alt?
Har btw vært produktiv å fått tegnet 2 tegninger i kveldinga. ett par engler.. er veldig på engler for tida. engler in pain.  gotta love it. Skal scanne og poste når jeg kommer tilbake.
Blir koselig å se K i morgen. loong time no see. Kommer hjem igjen Søndags kveld. håper stemmen og alt er i boks til da og att formen tilbake.
 Det blir seff blogging iløpet av turen min,såeh.. titt innom!! :D
såeh.. wish me luck. :* C`YA!
Xoxo; Liller

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits