Shoppings and random crap :)

Hei hei folkens! :D
Idag hadde jeg en heeeelt syk drøm. (alt fra LadyGaga til næstye greier) Jeg er dessuten i ett uforskammet superhumør enda. det skulle ikke vært lov å være så hæppy uten noen åpenbar grunn. kansje det er dette de kaller lykke? anyway.
Dro til Finnsnes "big city" for litt shoppings. fant en nydelig rosa paljettkjole,men kjøpte den ikke. angrer en smule på det nå,men djis,jeg har alt for mye klær fra før. 
 Fikk velge meg en julegave fra Knut (min kjre stefar of fadder) og fant meg ett par nye nike sko. Skulle også finne meg en eller annen krem til ansiktet. ekspiditøren hadde tydeligvis sett på TopModel og sa " kjenne dæ igjen" og dermed var det halveis interjuv. "kordan va det?" blablala. greit nok,men jeg for min del hater at det kommer opp. L-E-I.

Stemmen er på tur til å komme tilbake for fullt. skulle bare mangle. har tross alt poppet drops,halspastiller mm i en uke nå. Jeg håper den er helt god nå til mandag så jeg får jobbet! Er mindre slapp også,men hoster fortsatt.
Jeg drar som sakt hjem søndag. skal ta hurtigruten "jippi" til Tromsø,vente der alt for lenge,så ta flyet hjem, heldigvis har jeg nok av kjenninger der som kan holde meg med selskap. Kansje får vi sett julegrantenninga også. jeg liker ikke at jeg har blitt for stor til å få godtepose hos nissene!
Leiligheten her er pyntet til jul nå. Knut gjorde det  i går mens jeg lå halv-dø på sofaen. juletepper,lampetter,duker,puter mm.  idag kjøpte vi fire julestjærner (to røde stjerner i metall til vinduene og to blomster) samt røde gardiner.
Knut er på tur på jobb om en halvtime. jeg skal dyrke den store tvguden og kose meg med namme-nam.. I kveld blir det gryterett made by yours truly. Blir ingen festeligheter da jeg ikke er i slaget. det er nok like greit. O:)

Ha en fortsatt fin kveld og helg! :D
Lots of love, Liller.

4 kommentarer

Lena

27.nov.2009 kl.15:33

Så dæ på finnsnes idag!:P

Christina Slette Johnsen

27.nov.2009 kl.16:57

jasså? :)

SOFSEN

27.nov.2009 kl.17:10

For reeeal, jeg heiet (skrives det sånn?) så sykt på deg i Top Model! Du er rå!

Christina Slette Johnsen

27.nov.2009 kl.20:01

aaaw. takk for støtten :)) svarer deg på din side!

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits