SnY og dagens! :))

Flotters. Nå er det snø ute (eller sny som jeg sier) koselig nok,men snart kommer vell regnet,så  fryser det til is,deretter kommer det vann på isen,så snø igjen,så sørpe og dette repiteres i det uendelige. jeg håper vi er heldig og at det enten smelter vekk eller holder seg.  Har enda ikke vært utenfor døren og har ike akkurat de største planene om det. glatte nike shox + snø? kan bli interessant. krysser enda fingrene for at formen(og stemmen) er i form til mandag, er på tide!
Gryteretten (risotto style) ble vellykket i går. I dag står pizza på menyen. å være syk har virkelig fått igang my foodmonster within. :)
Det skal være julegran-tenning i dag i nabobygda. får se om jeg gidder dra. i morgen skal det være samme opplegg i tromsø. jeg synes litt av gleden med tenninga forsvant når jeg ble for gammel til  få godtepose hos julenissen,,, sangene er uansett trivelig. jeg synes jeg begynner å bli sånn høvelig offwhite. er vell på tide med litt selftan? dessuten. håret skal farges. må bare få mamma til å gjøre det. tror ike jeg gidder å dra til frisøren.. visste du at jeg var typ...17-18 år før jeg dro til frisøren? mamma har alltid klippt meg(noe som har resultert i div bollesveiser) og farget håret mitt. sistnevnte har jeg også gjordt selv: masse nyanser i rødt,orange,brunt og blondt... til og med rosa pannelugg... eneste fargen jeg aldri har hatt er kullsvart. nok om det.
glder meg til å dra hjem. det er kjempekoselig her,men jeg føler at jeg vil være 4 steder sammtidig.. hvor blir det av klone-maskinene?
Ønsker dere alle (og spesielt DEG) en super Lørdag. ;)
Xoxo Liller
001Én kommentar

vana

29.nov.2009 kl.22:14

So pretty! I love it!

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits