Dagens: Ut på tur!

Idag hadde jeg en fantastisk merkelig drøm som vanlig. "det betyr bære at haue ditt funke!" sier nå Knut. jadda. evt at man har kommet til ett spesifikt søvn-stadium..hadde refrenet på Rihannas nye stubbe på hjernen på veien fra sen til dusj. den er ganske fin. hør den HER.
 Planen nå er å kjøre til Finnsnes,ta "hurti"ruten til Tromsø,hook up med venner,dra til flyplassen,ta fly til Andenes. home sweet home. stemmen er opp og  ned. hosten er der.. vurderer enda om den er bra nok til noen timer med høylytt snakking.. får se det ann. Var på julegran tennina i nabobygda i går. trivelig. deretter haiket jeg hjem for å mekke pizza. resten av dagen ble viet til tv,snop og pc. chill på høyt nivå. skal bli godt å komme hjem. har savnet krapylene hjemme. God tur til meg,god dag til deg!
Klem C!
200433462


Én kommentar

camilla

29.nov.2009 kl.12:33

så fint bilde :- D

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits