RC*

HEI HEI! i går var jo en interessant dag. :p ble tid til litt sosialisering og besøk også,så det var kos. Ble god mat til de sene nattestimer. julestaken er kommet i vinduet også. i skrivende stund er det litt is på veien og kraftig vind. not so hot. sist det var is sklei jeg jo å slo meg godt på sykkelen :D Håper det forsvinner like raskt som det kom.
Har tegnet noen tegninger,så etter hvert skal jeg få scannet dem og lagt ut :)
Halsen er blitt hakket værre. natt til tirsdag lå jeg med vm i hosting etter jobb. har ganske grei stemme,men thats about it. nå er den ond og øm. merkelig.
Er det ikke meningen at man skal bli bedre og bedre? Har ikke pakket in noen julegaver enda,men kjøpt noen. jeg vurderer å kidnappe mammas plastiskjuletre og sette det opp her. hun skulle ikke bruke det i år anyway,so why not. jeg slsker pyntet juletre. kunne godt satt det opp i morgen i stedet for i dag omså,men da tror vell folk at jeg er riktig skrullete :p
*random crap
tatuu 120
Ha en fortsatt fin dag! Talk to you snart! :))

Én kommentar

Huff , syk da.. God bedring.

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits