RC* - Lørdag-style! :D

Jeg måtte jeg på sporten med min kjære sykkel. i går ble nemelig ene julet flatt. *sukk* jeg liker virkelig ikke å gå. planen idag var å dra til mormor fordi hun skulle bake lefse (nam nam),men hun hadde fått "mølja"(fersk fisk,lever og rogn) hos en nabo(les: som ikke gadd å lage det selv,så hun ga det bort slik at mormor skunne lage det og invitere henne) hehe. Rogn er noe av det beste jeg vet på fiske-fronten btw. Anyway. siden det var mildt vær for en gangs skyld spurte jeg om jeg skulle dra å kjøpe noen julestjærner til henne. etterpå hadde hun fått post,og supersnill som jeg er spurte jeg om jeg skulle stikke å hente den også. og stor var den! jeg må si at alt blir mye bedre når man har genial musikk på ipoden. looove it. etterpå ble det ett kjappt kafè-besøk etterfulgt av "å næi. stænge di på polet om 5 minutt"-hysteri,som viste seg å være totalt unødig da de hadde langåpent. fikk handlet en julegave der også. strax skal jeg stikke til mamma. hun skal farge håret mitt.. eller.. stripe det. slik jeg hadde det i gode gamle dager. håper det ikke blir helt forfærdelig. det er ikke jeg som har kjøpt farge,men mamma. før jeg vet ordet av det er jeg vell blitt readhead igjen.
I kveld står det festligheter på menyen. jeg har mekket(les: brent) ett par cder. jeg har døpt dem 100% hjemmebrent. Jeg skal få postet dagens tegning om en pitteliten stund,så hang in there! *RC=random crap
Ønsker dere alle en super Lørdag :*
Xoxo Liller

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits