Kværnkakebaking med mormor - Bilder

Etter jeg kom hjem fra venner sent i går kveld fikk jeg så fantastisk lyst på "noe". det endte opp i gilde utover de sene nattetimer med alt fra nudler til potetgull og stekt fisk. i 2-3 tiden natt til idag gikk strømmen og det var visst på tide å legge seg. har fri idag,så ingen skade skjedd. i 11-tiden dro jeg til mormor. vi hadde nemelig en julekake-date.
Idag sto kværnkake på menyen. nyyydelig. består av smør,sukker,mel og mandler. Mormor (over 80 år!!) hadde litt lite mel i røra,så mønsteret på deigen som blir kværnet ut forsvant helt. og da var jo poenget borte. hehe. Jeg fikk med meg tre esker med kaker. en til en kompiss,en til meg og en til fryseren min *hamstre hamstre* De så ikke ut slik som de bruker,men gode var dem!! :D
Her en noen bilder fra kakebakingen:

Én kommentar

Lise<3

16.des.2009 kl.04:26

Nice:D så godt ut;)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits