Gooo` morgen!

Djiis. fantastisk umotiverende vær ute i dag. vi har vært velsignet med stortsett avbæra (les: asfalt) Christina Slette Johnsenlenge,men nå er det en kombinasjon av snø på bakken,regn på vinduet og vind i lufta - dessuten er det bikkjekaldt. åååh hvor jeg gruer meg til å gå ut døra. etter jobb har jeg en date med mormor. Vi skal lage pepperkaker! (eeh. ok. hun laget deigen i går,men resen skal vi gjøre)
Jeg har så mye kaker i hus for øyeblikket at jeg aldri kommer til å få dem oppspist før nyttår. kakemenn,pepperkaker,smultringer,kværnkaker,havreflarn med sjokolade og scones. :) Må vell invitere folket på kaffe eller noe slik at jeg får litt unna :))
Var å tok sol i går sammen med Fnise.
Tror jeg begynner å bli høvelig brun nå.. eller.. brun og brun.. er i alle fall ikke off-white slik jeg er uten noe som helst. :) Senere i dag får sere se bilder osv av papperkakebaking nr.2 i jul mm. så klikk innom  :)
Ønsker deg en fortsatt duperduper morgen. Xoxo Liller

Én kommentar

Lise<3

17.des.2009 kl.10:40

Æ har en rudolfrød nese! Æ e me på kaffe å havreflarn! hell yeah:P

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits