Lille Julaften - Dagen før dagen.

Hei hei Bloggen!
Tror du ikke jeg presterte å skrive ett laaaangt innleg,for så å slette det? Sorgen! anyway,
Har vært uten nett fram til i kveld. Tror ikke jeg har vært uten nett så lenge ever.
Fikk en rose samt ett nydelig hjemmelaget julekort på døra i sta. virkelig koselig. Ellers har jeg hamstret drink på polet. Nå har jeg 2 vinflasker,4 kalinka,1 amundsen og 2 baccardi. det må vell holde! I jula er det mye festligheter. det er bedre å ha for mye enn for lite + i tilfelle noen av vennene blir fri så er det greit å ha en minibar :)
Ellers har jeg trålet leiligheta slik at den ble ren(ere) og pen(ere) dagen før dagen.  Pakket inn julegaver har jeg også. Må levere i morgen den dag! :)) Jeg ble seff fri for papir,men jeg er en kreativ sjel. måtte også låne tape, og saksen min er på de evige jaktmarker,så tennene fikk gjennomgå i dag. Pappa ringte fra Barcelona og sa god jul. koselig.
Jeg er spent hva jeg får i julegave i morgen. Jeg har jo allerede fått mange julegaver på forskudd. høyhelte sko,rosa undertøy til samlingen min,nytt rosa digitalkamera mm. Middagen(pinnkjøtt/riskrem osv) og pakkeåpningen foregår hos mormor tradisjonen tro, deretter bærer det på "juletrefest" med venner :) Det blir nok bra.. Hva enn jeg skal ha på meg... (det evige dilemmaet). Ellers er livet godt :)
 Ønsker dere alle en fortsatt fin lillejulaften og en superduper julaften i morgen om du ikke får tid til å titte innom bloggen :)

LOTS OF LOVE  -  Liller

4 kommentarer

Ida !

23.des.2009 kl.20:51

Kul blogg !!!

MELD DEG PÅ BLOGG VS. BLOGG !

Nina

23.des.2009 kl.20:51

Utrolig fin blogg :-))

Liker designet ditt!

Har en fin kveld vidre. God Jul :-DD

-Nina

kåre

23.des.2009 kl.21:14

God Jul! :)

Lise<3

24.des.2009 kl.00:26

god jul elskling! kommer i mårra me julegave t dæ;)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits