Dagen idag + Tegning av barn :)

Heeeej du! Var en snartur på kafè idag. våknet såpass at jeg fikk med meg det lille av dagslys vi har her oppe i motsetning til tidligere dager. jeg savner sola! Har akkurat gommlet i meg sjokkomousse til dessert. nam nam. må si dette har vært en konge dag, og bedre skal den bli! har også vært å tatt 30 min i solarium. har sikkert vært der 20 ganger denne mnd. deilig for meg ,pain for huden. nå ser det ut som noen har mistet en bolle med fregner på nesa mi.. :) I kveld blir det fest. en god veninne av meg har bursdag!! Congratz my lovely one! :*

Jeg fikk i bestilling av en veninne jeg gikk på ungdomsskole sammen med å tegne kidza hennes. jeg hadde tenkt å få begge på A4-ark,men det gjorde seg best hver for seg fant jeg ut i mitt stille sinn :) de er kun tegnet med blyanter. har gjort strekene litt mørkere,men hun får seff orginalene i posten om noen dager :) Det er første gangen jeg tegner barn...ever..,så jeg er spent på om hun liker dem. :)
orginalbildet:


Hva syns du?
Ønsker deg en fortsatt flott dag!
Xoxo Liller!

Én kommentar

Makeup & Beauty - Heidi Larsen

29.des.2009 kl.23:51

kjempefint ! :O så flink du er !:)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits