Har du Nyttårsforsett?

Hej hej. Jeg vil ønske alle mine lesere ett riktig godt nyttår.

Slutten på 09,begynnelsen på 2010. Er ikke mange timene igjen nå. med tanke på at det faktisk er vi mennesker som har skapt denne kalenderen,så burde det jo egentlig ikke være noe big deal . Det er ikke akkurat noe fantastisk som skjer,bare noe menneskeskapt. ett nytt år.
Har du nyttårsforsett? ikke jeg.. jeg ser ikke helt poenget for min egen del. bli ett bedre menneske? jeg er bra nok. trene mer?  slutte å festrøyke? nei,hvorfor det? man gjør jo så man vil,vane eller uvane. jeg føler at jeg gjør mitt beste alltid. jeg tror også det er en mening med alt,så hvorfor lage ett forsett om man blir superskuffet om man ikke klarer det? og hvorfor 1.1.10? hvorfor begyntte du ikke for 2 mnd siden,eller 5? jeg kunne nok ramset opp hundre forbedringer jeg kunne ha gjordt og kalt det nyttårsforsett,men neeh. tror ikke det. man må begynne å synes man både ER bra nok og lever livet bra nok. vi er bare mennesker. give yourself a break. so what om du har lagt på deg av godsakene i jula? det er helt naturlig og ingen vits i å freake ut og løpe til nærmeste slankekur. når man ønsker å være anneledes,sier man jo indirekte at man ikke er god nok som man er! dette er tiden for å gi segselv en pause fra alt det unødige stresset vi skaper for oss selv. vær den beste deg du kan være. gled deg over alt det gode i livet ditt. naturen,venner,familie og minner. Du er fri. Smil. Slapp av. NYT livet. DU ER BRA NOK, PERFEKT NOK, FLINK NOK, SLANK NOK, SNILL NOK.
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably.
The time is NOW :)

Lots of Love, lovelyliller.com

7 kommentarer

julie&sanne- blogg VS blogg

31.des.2009 kl.12:16

nei, ingen nyttårsfortsett i år gitt :)

godt nytt år til deg også!

vær med på blogg vs blogg på bloggen vår! :)

Mr. Secret

31.des.2009 kl.12:19

MÅTTE DU OG DINE FÅ EN HEIDUNDRANDES KVELD OG ETT FANTASTISK GODT NYTT ÅR!!!! OG HUSK LIVET ER FOR KORT TIL Å DRIKKE DÅRLIG CHAMPIS................

HILSEN WWW.PRISONLIFE.BLOGG.NO -en blogg langt fra det rosa

Katja Gujord - 15 år og litt gal

31.des.2009 kl.12:20

Godt nyttår ! :)
_./'._¸
*•. .•*
/.•*•.\Godt nytt år!

¤ Emilie

31.des.2009 kl.12:24

Ja, mine er at jeg skal bare spise godteri i helgene, og at jeg skal begrense måltidene mine!

Godt nyttår! :-)

tjukk1

31.des.2009 kl.12:28

Hele bloggen min er en stor nyttårsforsett :D

fin blogg forresten=)

besøk gjerne http://www.tjukk1.blogg.no

Blurb Klurf

01.jan.2010 kl.03:38

Dine lesere? Dette er ikke akkurat vidløftig journalistikk, mer masing om mote, utseende og selvdigging. Men det er vel kanskje det jenter er opptatt av :D Uansett, godt nyttår.

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits