Im on a boat motherfucker!! ;D

Hei kjære du!
søvnbehovet mitt har økt kraftig. det er forståelig, jeg er s-l-i-t-e-n etter julas festligheter. Det er bursdagsfest idag for en gammel venn,men jeg tror ikke det er sjans i verden for at jeg klarer å presse meg ytterligere. Var supersliten etter julaften allerede..,meneh.. skal aldri si aldri! Jeg har en tedens til å bli overtalt bare mine gode venner kaser lenge nok :D ANYWAY! Oppdaget idag når vi skulle på kafè at pengboka mi er borte vekk. jeg må enten ha mistet den,rotet den bort,glemt den eller fått den frastjelt. sist jeg så den var når jeg la den i veska mi før nyttårsfesten. Gleder meg til sol og sommer. Cant wait. Må vell komme meg en snartur til mormor i dag. har såvidt sett henne i det nye året. Mamma har jeg ikke sett enda! :o 
PS:
Om du ikke fikk åpnet spotify URI`en i forrige inlegg kan du prøve denne http-linken. for å komme til min spilleliste :)
På musikk/humor har jeg disse to sangene TOTALLY på hjernen:
Im on a boat (derav tittel på innlegget) og Like a Boss. Denne sangen hørte vi på morgenen etter nyttårsfesten: Lofotvisa . Ganske festlig. har jo bodd i Lofoten tross alt ;)
Ha en fotsatt flott dag. Lots of Love, Liller.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits