Pinup-bursdag mm. :D

I slutten av Januar har en veninne bursdag! Hun blir hele 20 år (you kid!) anyhow. Den avholdes innenfor forsvarets murer,noe jeg synes er hot. Jeg ELSKER temafester.Temaet blir Pinn-ups og Rikmannsmenn. Jeg har alltid vært faninert av pinup-stilen. den er skapt med penn og papir av kinstnerens syn på drømmekvinnen. Bildene regjerte vell i tidsrommet 1920-1960. Og kanskje særlig i storhetsperioden på 40- og 50-tallet. Under 2. verdenskrig spredte fenomenet seg halve kloden rundt, først og fremst med amerikanske soldater som distribusjonsansvarlige.. Idag er de mest kjente Dita V.T. og Megan Fox. Katie perry kjører også pinup-looken. hotness.
jej. problemet er bare.. wtf to wear?  jeg har så og si ubegrenset med tid på å finne på noe. jeg tenker.. parykk,ti tonn sminke,skjørt og en del undertøy. ELLER en eller annen kjole. I dont care. det blir nok supert uansett. :))

New Style Black Cherry
Heidi Dress by Pinup Couture

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits