Ny header + ny sang + update :D

Hei hei! Ny header!
Byttet min forrige "nyttårsheader" med en ny en O:) Love it or hate it?
Fikk ENDELIG sett i.Bastards ferdig i går hos en kompis. Love it! Ellers har jeg tusen nye filmer jeg MÅ laste ned. jeg mener... eh.. leie. "17 again"," the invention of lying", øhm.. *huske* , "I love you man", tror den siste var "what happens in vegas?" Bare si ifra om du har tips til bra filmer. jeg er åpen for forslag! :D
Ellers er det fortsatt sykt mye snø ute. Takk gud for veninner med bil ;) Vi var innom salget og jeg fikk meg en ny topp. en babyrosa en ;) Tvserien jeg er helfrelst på i skrivende stund er "Weeds". Jeg begynte å se på den på typ Ungdomsskolen,men fortsatte ikke å se på når sesong 2 kom av tilfeldige grunner. nå eeelsker jeg den. begynte rett over nyttår og skal begynne på sesong 4 hvert øyeblikk. Min beste veninne skal være på Juntafil på P3 idag kl 6! Gøy! Skal lage meg noe supergodt til middag tenkte jeg. er du heldig skal du få oppskrift etterhvert. Is til dessert? vi får se. Ønsker deg en fortsatt fin ettermidag,kveld,natt osv! PS: ikke glem å slakt min nye header ;)
 Hørte denne sangen nå nettopp. Den var kinda Catchy!


 Xoxo Liller

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits