Dagen idag, shoppings i morgen!

Hallayse! Ny uke nye muligheter! Dagen i dag begynte med en stk trøtt Christina med søvnmangel rullende ut av senga,krypene inn i dusjen og rullende bortover for å ha glatrim for godt voksne. Det var fullt hus,med mye latter når den ene etter den andre falt som fluer av treningsballen. Ikke alt er bra.. I går fikk mormors samboer drypp. Han er hennes første ektemann og de har ett barn sammen. stakkars mormor. Hun tok vare på min avdøde bestefar i _mange_ år etter han fikk slag/hjerneblødning/kreft you name it,så hun var veldig oppskaket. kjære mormormi. Håper alt ordner seg til det beste for alle parter. Var å hentet medisinen hans på apoteket.. greit å kunne bidra med mer en ord,klemmer og kjærlighet. Var innom Mamma/Jørn(<- mammas bf). Der var det rundstykker og kjøtrull på menyen. Fikk klemt inn middag og veninnebesøk før kveldens instruktørtime. Ellers er det vm i telefonsamtaler idag. Pappa kommer vissnok på besøk til uka.Har ikke sett han siden jeg bodde i Tigerstaden. Det blir nok trivelig. Han har med noen av klærne mine osv som jeg la igjen.. bla min skinnjakke! :D
 I morgen blir det Sortlandstur og shoppings. Går ut ifra det blir trivelig. er i alle fall i godt selskap :D Ut fra mine tidligere shoppemønster kan jeg tro jeg ender opp med: undertøy,bursdagsgave til veninne,evt klokke til mamma,stæsj,ett eller annet plagg...sko? Vi får se. Stikk innom i morgen også for update + dagens tegning! Lots of Love, Liller.

Meg og min kjære "mommo" :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits