Da er det HELG!

Hej hej. Der var det jaggu meg helg igjen! Rett etter frokost var det ned på frisøren for å holde Lise med selskap når hun farget hår og klippte. Stakk deretter ned til mormor for å høre hvordan det gikk. Tante var der ,så da fikk jeg slått to fluer i ett smekk. hun skal nemlig til syden i morgen. God tur!
Dro å handlet noe småtteri for henne. Mormors samboer skulle komme kl 2,men hun ringte i 4-tiden og da var han enda ikke kommet fra sykehuset. De sier han er dement nå etter dryppet osv,men jeg sa vi måtte gi han en stund å se det ann før vi evt søker sykehjemsplass. Mormor er stresset og sliten. hun har verken sovet eller spist så mye de siste dagene. Jeg for min del har akkurat stappet i meg lasange og salat,men etter maten har satt seg litt skal jeg stikke innom å se til henne + sjekke om han har kommet hjem og hvordan tilstanden er. "håp på solskinn,forbered deg for regn" . Hun hadde fått fisk og rogn på døra av en kjenning. det er bra for da slipper hun å tenke på det i nermeste framtid + at jeg får saltkokt rogn,det beste jeg vet på sjømatsfronten. Jeg har faktisk også fått stappet inn ett lite bakeribesøk også. Noen venner av meg skal drikke idag,men jeg står over og venter til i morgen den dag. får se da. alt til sin tid. Ikveld blir det mest sansynelig bare chillaxing - just the way I like it. superchips,dip og istid 3.
Du har sikkert hørt "Jizz in my pants - Lonly island"? Her kommer en covver laget av jenter:
Ønsker deg en fortsatt fin helg og Fredag! Snakkes plutselig! :D
Lots of love, Liller :*

Én kommentar

Lise<3

16.jan.2010 kl.00:12

okeeeei, bæste sangen EVER!!:D

Håpe d går bra med mormor<3

nu lægg æ mæ, å fær t nesse på kamp i mårra. ringe dæ i løpet av mårradagen en gång. love you.nightynight sugar<3

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits