Oppmuntrende sanger FTW!

I det siste har jeg blitt vekkt på alle mulige måter. alt fra folk som ringer på døra,til pikking på vinduet og telefoner. idag var inget unntak. Jeg tok telefonen uten å egentlig registrere det,etterfulgt av ett lite panikk. jeg trodde jeg hadde forsovet meg. Det viste seg at vedkommene hadde ringt 4 minutter før vekkeklokken skulle ringe. Jeg må si at å våkne opp av en veninne er mye bedre en den crappy alarmen på mobilen. Kaansje på tide å anskaffe seg en vanlig klokke?
Det skjer veldig mye rundt om for tiden. Mye postitivt,ikke minst! Slik som jeg ser ting,og verden,er at det er både positive og negative sider med en sak. jin og yang and all that crap. Min verden er inntet unntak. Fikk fantastiske nyheter i går kveld som vil gjøre livet mitt bedre på mange måter,ikke minst enklere. Dette måtte seff feires med spagetti og is til kvelds! Jeg ønsker meg forresten en iskrem-maskin og en sånn...visp (miksmaster whatever undommen kaller det)
 +  =

Ellers
går livet sin vante gang. Mormor lager saltfiskekaker(halleluja) i dag,Asbjørn(hennes samboer som fikk drypp her om dagen) fikk seg bursdagsgave hos meg idag(han blir...83? 84? 30.jan) ,jeg har bestillt legetime til mamma(hun har dårlige knær). I helga er pinup-festen jeg har gnegd om i 14dager. vet ennå ikke hva i guds navn jeg skal ha på,meneh.. who cares teddybears. Im kinda happy! :D:D Det ooordner seg,det gjør det alltid,du ser det løser seg!

Det løser seg-Timbuktu:
Ta livet som det faller seg-Jungelboken:

Ønsker deg en fotsatt flott dag. Lots of love,Liller.

Én kommentar

Hehe jeg har også blitt vekt på del rare måter for tiden. Så spennende og bra med gode nyheter da. Lykke til hva det nå måtte være.

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits