Hjemmelaget Kaviar! Oppskrift

Igr fikk jeg foresprsel om jeg ville ha rogn. om JEG vil ha rogn? HELL YEAH! Vi kjrte og hentet 8 hrligheter i gr kveld. mormor fikk halvparten fryse ned. i retur fikk jeg kake. en bit til meg og en til han jeg fikk rogna hos som takk for hjelpa. I min filosofi fant jeg ut at jeg skulle lage Kaviar. Hadde seff ikke peiling p hvordan dette gjres,men jeg hadde tidligere kjpt inn ryksyre. etter ett kjappt dykk p nettet fant jeg ut hva som skulle vre i. Jeg eier ikke kjkkenvekt eller desiliterml ,s jeg bare smakte meg til resultatet med sukker,salt,ryksyre og olje. M si den ble aldeles utmerket. Mild,men god. Typen til mamma fikk en boks idag og godkjente,Rogn-skafferen skal f en,s har jeg en selv. Kokte ogs to rogner. NAM NAM. Snakk om foodgasm.

OPPSKRIFT HJEMMELAGETKAVIAR AV TORSK

1 kg torskerogn
2 ss salt

Torskerogna skrapes ut av skinnet og rres sammen med 2 ss salt.

2 dl matolje
2 ss sukker
1 ts salt
1-2 ts ryksyre (renset treeddik, fs p apoteket.)

Blandinga rressammen ,gjerne opp til 15 min,fr den settes kaldt. Husk smak underveis s den blir bra :) kaviaren skal st i 7 ? 8 dager modne fr den brukes. Fyll kaviaren p sm glass. Hell litt oje over og skru tett til. holder i 2-3 uker i kjleskap. Kan fryses.

Server p grovt brd med rmme og finhakket lk,eller sammen med egg.

Xoxo Liller

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andy

Hei p deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Flg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits