BLØTKAKE mekk m/ bilder. :)

Go` Torsdag godtfolk!
Etter jobb tok jeg turen til bakeriet og hamstret en salig sukkerbunn. Jeg bruker alltid å mekke sammen bløtkake for mormor om hun trenger. Hennes samboer har bursdag på Lørdag u c. Jeg kom til låst dør,men nøkkelen hang ute (ser ikke helt poenget. typ: velkommen å ran hele huset mitt kjære kriminelle.) godt det ikke er så mange frekke folk her. som stjeler i alle fall :p ANYWAY. Laiset opp 3 pk fløte,en boks jordbær. Krem+jordbær=jordbærkrem inni. krem på utsiden med revet sjokolade og karammelsaus. Looking all fancy. Når jeg først var der dekkte jeg på bordet,vasket poteter og skjerte opp gulrot til middagen. Mormor ble glad. er hun glad er jeg glad.
Formen er ellers crappy. den har vært høvelig crap i 1-2 uker nå. dont like. Håper det ordner seg snarest!
Nå er middagen innabords,så nå skal jeg på veninnebesøk. I love my friends.

Tips: legge bakepapir under kaken før du tar på kremen. når du er ferdig å "kle på",tar du papiret vekk og fatet er rent og pent :)

Én kommentar

theperfectbody89

28.jan.2010 kl.23:36

Snill du er som baker kake da! ;) Så god ut!!

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits