Hva er lykke for deg?

Wtf er lykke? sånn.. _EGENTLIG? 
 Lykke er en dyp glede eller følelsen av dette, men definisjonene, innholdet og forståelsen av fenomenet varierer. Ordet lykke kan også bety flaks, medgang eller heldig skjebne.
Noen sier lykke er noe man velger. Er det da det å ha ett positivt syn på ting som gjør deg lykkelig?
Noen ganger daglig er jeg i total harmoni. Jeg smiler for meg selv. gleden inni meg skinner ut. det som jeg finner merkelig er at det ikke er en konkret grunn for lykken. den bare er.

Man kan se verdien i det man har og er, og være lykkelig, - eller man kan ønske, begjære og lengte etter alt det man ikke har, aldri kan bli, aldri kan få...  på den måten kan man velge å lettere bli lykkelig.
Når vi prøver å tenke på hva som ville gjort oss lykkelig tar vi ofte feil. Lykke vil aldri være så bra som du ser for deg at det er,eller vare så lenge som du tror det vil. det samme gjelder ulykkelighet. Prøv å se på de som har det du ønsker du hadde. prøv å finn ut som de virkelig er lykkelig.
Kansje betyr lykke bare å være glad. Den gleden du føler når foreldrene dine møter deg på flyplassen etter en reise å ikke kan vente med å klemme deg,når du hjelper en turist å finne veien eller når du setter tennene i en perfekt burger.

Det er vanskelig å si hva lykke er,men du vet hva det er når du ser det.
Alle føler den samme følelsen,men har ulike ting som får den fram.
Komplett ykke for meg er en inderlig følelse av glede som kjennes i hele meg. i alle celler og helt ut. Den kommer bare plutselig,uten en kronkret årsak.  Selvfølgelig kan jeg bli inderlig glad,men er det lykke?
Hva syns du? Prøv å se tilbake på hva som har gitt deg mest lykke i livet. Svaret vil ofte være folk,familie eller venner,. Fra forhold,ikke ting.

Se også: 15 tips til lykke

Hva er lykke for deg?


Xoxo Liller :*

3 kommentarer

monicas blogg ;O)

02.feb.2010 kl.18:02

latter,mat,gode menensker,hunden min,,krype inn under teppet og se på yndligs seriene mine,å glede andre,reise,minner,musikk,trening,ro,stabilitet osv..osv..

-Lykke kan være som mangt.

Men jeg tror det gjelder å sette pris på små ting.Fordi det er ofte de som betyr mest ;)

02.feb.2010 kl.19:00

sv:tror det er sessong 7 om jeg ikke husker helt feil!!

Julie - Trening & Kosthold

06.feb.2010 kl.20:31

bra skrevet! Jeg får lykkefølelse når jeg våkner opp på lørdag morgen ved siden av kjæresten min og ligger å ser på at han puster fredfult og tenker på at vi kan spise frokost så lenge vi vil :)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits