Update: Kake-avhengig?!

Hei! Har vært opptatt i hele dag. endelig er det tid for sofa,tv-serier,chill og god mat. ..,speaking of mat. Jeg har blitt totalt hekta på kake. Bruker å ha perioder der jeg blir hekta på konkrete ting. Det kan være alt fra brød til melonyoghurt. Nå er det som sakt kake som står på menyen. Skumkake,sjokokake,palova,sukkerbrød,rullekake,bløtkake.. U name it. Er spent på når dette kommer til å gå over.. ser for meg at jeg ender opp med krem tytende ut av ørene. i går brukte jeg 37 egg,bare på å bake kaker. Jeg liker å lage kake. Det er ganske terapautisk.  Du følger en oppskrift og ender opp med en smakfull glede. Hva kan være bedre enn det? Tror jeg er avhengig.. godt det går over når jeg er lei!
Anyway. Ser ut til at det muligens kan bli en aldri så liten Senjatur på meg om to uker. Kos! i morgen ser jeg fram til sosialt samvær med familie,så veninner etter jobb. Lv u guys. :*
Håper du Har hatt en flott Onsdag! Vi snakkes i morgen den dag! :D
Lots of Løøøve,Liller.

Under finner du to linker til en rekke flotte kaker:
HER finner du masse ulike kakeoppskrifter .
Her er en "best of" kaker med mange oppskrifter

ENJOY!

Én kommentar

jesstress

03.feb.2010 kl.21:27

Fin blogg :)

Skal ha vurdering på bloggen min ;) Delta da ;)

www.jesstress.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits