Tromsø,shopping og fest

hallayse! som dere nok har fått med dere så skulle jeg reise til Tromsø fredag med en gjeng venner. når jeg kom til flyplassen så fant ikke ekspiditøren meg på lylista. jeg viste han smsen jeg fikk fra widerøe. det viste seg at jeg hadde kjøpt bilett til torsdag,dvs dagen før... så det flyet var gått. Doh!
takk gud hadde de flere biletter igjen. jeg måtte bite i det sure eplet å kjøpe en helt ny bilett. det var penger ut vinduet.. *sukk* jaja. vell i tromsø ble det storshoppings. alt fra sko,smykker,øredobber til godis. vi satt oss på tromsøs mest(?) lugubre pub. vi var vell..6 stk? gutta tok seg ett par 6 halvlitere. ble hentet av søskenbarnet mitt jeg skulle bo hos og vi dro til han. spiste god hjemmelaget fiskegrateng med makaroni. mmm. etter middag tok vi oss ett par timer på øyet. senga her eier min seng hjemme lett. den er superfluffy og myk. love it. senere kom folket hit og det ble fest. jeg slukte en flaske sprit på no time og endte opp høvelig.. beautyFULL.
vi tok taxi til byen og dro på div utesteder. der ble det masse drinker. ser på handene mine i dag at jeg i alle fall betalte meg inn på 4 uteplasser. møtte ei som er fra svolvær tror jeg. kan ikke si jeg husker hvem det var eller hva som ble sakt.. ehm. hehe. tror jeg hadde det gøy? jeg kom meg hjem etter hvert og søskenbarnet mitt lå allerede i koma. jeg presterte å bli dårlig for første gang siden jeg var typ..16 år. selvgjordt er vellgjordt.
ble vekkt av at tlf min ringte,så sovnet jeg igjen,så ringte noen andre. nå har vi akkurat spist omelett osv. skal stikke inn til byen nå å møte de andre. blir shoppings og festligheter i dag også. formen er ganske laber,meneh.. once in rome. ønsker deg en fortsatt god helg! Xoxo Liller


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits