finally home!

På Finnsnes ble det lite shopping til å være meg. kjøpte meg en hårkur,min første tørr shampoo og ett sett falske øyenvipper. noe mat og en hel del godis. ah. kjøpte mamma en parfyme til den salige sum av 685kr (OMFG!)
satt ca 1 time å ventet på båten.. fantastisk kjedelig. På båten ble det vm i kjedespising. vell framme ble jeg hentet av en veninne og vi ble kjørt til flyplassen. Vell landet ble vi møtt av mamma &co med en pakke hver med blomster. fantastisk koselig og overraskende. i pakken var det rosa tulipaner. <3
vell hjemme bar det rett på dagligvare for å fylle opp tomme skap. deretter ble det litt fôr og tv-serie maraton. Er heeelskutt etter reisen,så det blir desverre ikke festligheter på meg idag. hadde fått 4 pakker i posten mens jeg har vært borte" me looves post. Hadde vunnet i en konkurranse (noe pille greier. krill og omega3) nå blir jeg sunn skal du se! L8tr!

Én kommentar

Ida

19.feb.2010 kl.22:29

Jeg har konkurranse på bloggen min, besøk meg gjerne :)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits