Anbefaler tv-serier! + best of Ari Gold <3

Hej hej! Her kommer en aldri så liten tv-serie anbefaling.

1.Har akkurat begynt å se på serien "The Secret Life of the American Teenager". Serien er veldig populært i USA. Den tar for seg forholdet mellom tenåringer (og foreldre). Temaer som sex,graviditet,forhold,utroskap,skilsmisse og misbruk er aktuelle. Serien passer nok best for den yngre garde. kan kansje bli litt kjedelig når man er sist i 20-årene,men hey. I like it and im 22 :) Minimalt med banning,lite flæshing.
Promotional Cast Image - secret-life-of-the-american-teen photo

2. Etter å ha ditcha "Entourage" en gang jeg så 10 min av en eps for lenge siden ga jeg det en sjanse til.. og vips. 6 sesonger down. serien følger skuespilleren  vincent Chase og hans vennegjeng/ følge(=entourage). Ekte tv-og filmstjerner dukker opp underveis noe som forsterker følelsen av at Vincent og crewet er ekte. Min favoritt i serien er Ari Gold, Vincents agent som er fantastisk underholdene når man klikker(se under) :p Ellers går det i jakten på filmroller,sex og en smule drugs. ambefales på det sterkeste. serien altså ;p. ps: fantastisk mye banning og en del sex.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits