Sjokoladefondant - oppskrift

Sjokoladefondant

  • 50 g sjokolade
  • 50 g Smr
  • 2 egg
  • dl sukker
  • dl hvetemel

En fondant er en slags muffins som skal vre s r i midten at fyllet renner litt ut nr fondanten deles i to.

  1. Porsjonsformer, 4 stk(skal du lage flere s dobble oppskriften). I stekeovnen: 220 C, ca. 10-12 minutter, nederst i ovnen .
  2. Smelt smr og sl det over sjokoladen som erdelt/hakket i biter. La st 2-3 minutter til sjokoladen har smeltet. Rr sammen. Pisk egg og sukker lett og tilsett sjokoladeblandingen. Pisk kraftig til en jevn rre. Sikt over mel og rr inn. Smr formene og fyll dem fulle. Sett dem p bakeplaten og stek som angitt.
  3. La kakene f avkjle i formene ca. 15 min. Hvelv dem forsiktig ut p tallerkener. Nr du setter skjeen inn vil forhpentligvis myk sjokolade flyte ut.
  4. Til servering kan man ha krem,is eller moste br.

and.. enjoy! :) Xoxo Liller

n kommentar

Kjersti

18.mar.2010 kl.18:11

Mmmm, det s veldig godt ut :)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andy

Hei p deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Flg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits